Her paylaşımdan 1 milyon dolar kazanıyor

Ünlü model Kylie Jenner, 110 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabında paylaştığı her ileti başına 1 milyon dolar kazanıyor.

Her paylaşımdan 1 milyon dolar kazanıyor

Ünlü model Kylie Jenner, 110 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabında paylaştığı her ileti başına 1 milyon dolar kazanıyor.

900 milyon dolarlık servetiyle ‘en genç milyoner’ olan Kylie Jenner, Instagram’da paylaşım başına en fazla ücret alan isim oldu.

Güzel model, Instagram hesabından yaptığı her paylaşımdan 1 milyon dolar kazanıyor.

SERVETİNE SERVET EKLİYOR

Kylie Jenner, 110 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabında paylaştığı ileti başına 1 milyon dolar alarak adeta servetine servet ekliyor. Kylie’yi 800 bin dolarla Selena Gomez, 750 bin dolarla Cristiano Ronaldo izliyor.
 

model-kylie-jenner-instagram-da-yaptigi-her-11089287_545_m.jpg

SNAPCHAT HESABI ÇALINMIŞTI

ABD’li reality show yıldızı Kylie Jenner’ın Snapchat hesabı ele geçirildi. Korsanlar, verdikleri bir Twitter adresinden 19 yaşındaki Jenner’ın çıplak fotoğraflarını paylaşacaklarını açıkladı. Hesabın geri alınmasının ardından korsanlar, böyle bir işe takipçi sayısını artırmak için giriştiklerini bildirdi.
 

1_94_1_242c83cf3ab100abbc54.jpg

1,3 MİLYAR DOLARLIK KAYBA UĞRAŞMIŞLARDI

Jenner daha önce Snapchat’i artık kullanmayacağını açıklamasının ardından, sosyal medya şirketinin hisse senetleri 1.3 milyar dolarlık kayba uğramıştı. Jenner geçtiğimiz günlerde Forbes’un açıkladığı kendi servetini yapanlar listesinde Mark Zuckerberg’i bile geride bırakarak 3. sırada yer almıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X