‘Her saniyesinden faydalanacağız’

27 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’a gelecek dünya 2 numarası İsviçreli raket Roger Federer’in her saniyesinden faydalanmak istediklerini söyleyen Federasyon Başkanı Durmuş, “Bizim için önemli tevrübe olacak” dedi.

‘Her saniyesinden faydalanacağız’

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, dünyanın gelmiş geçmiş en iyi erkek tenisçilerinden birisi olarak gösterilen İsviçreli Roger Federer’in, İstanbul’da 27 Nisan-3 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek TEB BNP Paribas İstanbul Open’a katılacak olmasından dolayı büyük heyecan duyduklarını söyledi. Federer’in şu anda dünya sıralamasında 2 numarada olmasının hiçbir öneminin bulunmadığını vurgulayan Durmuş şunları söyledi:

ÖNEMLİ MESAJLAR VERECEK

“Federer dünyanın en iyisi ve bunu bütün dünyaya ispat etti. Bütün dünyanın peşinde koştuğu bir sporcunun ülkemize geliyor olması büyük bir iş. Federer’i kortta izleyen Türk sporcular, ‘biz de bunu yapabiliriz’ hissine kapılacak. Federer’den sadece kortta değil her açıdan yararlanmak istiyoruz. Federer, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında kort içinde ve dışında önemli mesajlar verecek. Federer’den, İstanbul’a geldiği andan itibaren her saniyesinden yararlanıp, tecrübe kazanmak istiyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X