Her şehirde seks yapacak

Çin’de bir kadın sosyal medya hesabına her gittiği ülkede barınma karşılığı seks yapabileceğini duyurdu.

Her şehirde seks yapacak
Ju Peng verdiği ilanda evinde kalacağı erkeklerin eli açık olmasını isteyerek, ‘Karşılığında onlarla bütün bir geceyi geçirecek, tüm dikkatimi onlara vereceğim’ dedi.
 
Şangay’da yaşayan Ju Peng (19) adlı genç kadın, Twitter’ın Çin’deki müadili olan Weibo’ya “Çin’in her şehrini görmek istediğini bunu yapabilmek için de kendisini evine kabul eden erkeklerle seks yapabileceğini” belirten bir ilan verdi.
 
Radikal’in Elite Daily sitesinden aktardığı habere göre, Ju her akşam bir başka zengin kişinin evinde kalmayı planlıyor. Ona kalacak bir yer vermeyi kabul edenlerle seks yapabileceğini ve kısa süreliğine onlara eskortluk edeceğini belirtiyor. Planının mükemmel olduğunu savunan genç kadın, ayrıca bütçesi açısından da yararlı olacağını düşünüyor.
 
‘Onlarla bütün bir geceyi geçirecek, tüm dikkatimi onlara vereceğim’
 
Ju geçici erkek arkadaş bulmak üzere verdiği ilanda bazı kıstaslara da yer vermiş, “Yakışıklı, 30 yaşın altında, 1.75’den uzun ve tabii ki zengin olmalı.” Ju ilanın devamına, “Erkekler bulundukları şehre ulaşımımı sağlayacak ve orada olduğum süre boyunca tüm masraflarımı karşılayacak. Eli açık davranmaları gerekiyor. Karşılığında onlarla bütün bir geceyi geçirecek, tüm dikkatimi onlara vereceğim. Onlar da güzel bir kızla beraber oldukları havasını vererek etrafa gösteriş yapabilecekler” açıklamalarını ekledi.
 
Ju bunun bir çeşit hayat kadınlığı olmadığını, çünkü para karşılığı seks yapmadığını söylüyor. Ancak bu durumda “özgür aşk” ile seks ticareti arasındaki sınır biraz bulanık vaziyette. Pek çok ülkede olduğu gibi Çin’de de hayat kadınlığı kanun dışı sayılıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X