Her şey çok güzeldi

Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Jan de Brandt, İspanya’da avantajlı bir skor elde ettikleri için mutlu olduklarını söylerken, “Artık pazar günü Çanakkale Belediyespor’la ligde oynayacağımız kritik maça odaklanacağız” dedi.

Her şey çok güzeldi

RECAİ UYSAL

CEV Challenge Kupası çeyrek final ilk maçında İspanya’da Logrono’yu 3-1’le geçerek tur şansını artıran Büyükşehir Belediyespor, Bursa’ya keyifli döndü.

Yarıfinal için avantaj elde eden yeşil beyazlılarda Başantrenör Jan de Brandt, kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Oyuncularının ilk sette mükemmel oynadığını ifade eden Belçikalı çalıştırıcı, “Herşey çok güzeldi. İkinci set çekişmeli geçti ve onu da alarak rövanş için avantaj sağladık. İkinci ve üçüncü sette rakibimiz çok iyi savunma yaptı. 3-1’lik skor bizim için iyi oldu” dedi. Yarın Çanakkale Belediyespor ile ligde kritik bir maça çıkacaklarını ifade eden tecrübeli antrenör şöyle devam etti:

YİNE FİNAL İSTİYORUZ

“Logrono maçı geride kaldı. Çanakkale Belediyespor maçını da kazanmalıyız. Oyuncularımdan her zaman çok iyi olmalarını bekleyemezsiniz. Yorucu bir yolculuk oldu. Hemen Çanakkale’ye gideceğiz. Kazandığımız için rahatız ama kaybetseydik bu kadar rahat olmayacaktık. İyi bir mücadele olacak.” Yüksek kalitede bir maç oynadıklarını belirten Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube Koordinatörü ve Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Yılmaz ise “Avantajlı bir skor yakaladık. İnşallah Bursa’da da kazanarak yola devam ederiz. Bu yıl da final görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X