Her şey Gemlik için

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Gemlik’in tüm mahalle ve sokaklarında yaşam kalitesini artırmayı, marka değerini yükseltmeyi hedefliyoruz” dedi.

Her şey Gemlik için

CEMAL KIRGIZ

Başkan Yardımcıları Vedat Büyükgölcigezli ve Ahmet Avcı’nın yanı sıra, Belediye Meclis üyeleri Ercan Barutçuoğlu, Turgut Durmuş ve Yadigâr Sönmez’in de katıldığı gezide Eşref Dinçer Mahallesi’ni sokak sokak gezerek mahallelinin sorunlarını da dinleyen Yılmaz, hasarlı binalar, atıl durumdaki arsalar, sokak temizliği, yeşil alanlarla ilgili çevre düzenlemeleri, kaldırım işgalleri, yol ihlalleri, devam eden inşaatların denetimi gibi konularda not aldı. Yılmaz, mahalle taramalarını sokak sokak, ev ev, dükkan dükkan vatandaşın ayağına giderek devam ettireceklerini ifade etti. 

YERİNDE TESPİT

Sosyal ve Katılımcı Belediyecilik anlayışıyla vatandaşları yaşadıkları sokaklarda ziyaret ettiklerini belirten Başkan Yılmaz, sorunları yerinde tespit ettiklerini söyledi. Yılmaz, “Gemlik’in tüm mahalle ve sokaklarında yaşam kalitesini artırmayı, marka değerini yükseltmeyi hedefliyoruz. Gemlik bir bütün halinde cazibe merkezi olmalı. Biz sadece önemli hizmet ve yatırımları değil, vatandaşın günlük sorunlarını, sıkıntılarını, sokaklarında gözden kaçan problemlerini de çözmek istiyoruz. Belediyemiz tüm birimleriyle vatandaşımızın hizmetindedir. Her şey Gemlik için” diye konuştu.

HER SOKAĞA HİZMET

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, çocuk parkları, mini futbol ve basketbol sahaları ile yeşil alanların tespitinin yapıldığını ve kısa sürede projelerin hazırlanacağını anlattı. Bölgedeki alt yapı ve doğalgaz çalışmalarının da bitmek üzere olduğunu kaydeden Yılmaz, Gemlik’te hizmet gitmeyen, yatırım yapılmayan tek bir mahalle, cadde ve sokağın kalmayacağını sözlerine ekledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X