‘Her şeyden haberi var’

Sema Çavuşoğlu, ‘Seçildiği andan itibaren kulübün mali durumunu, yükümlülüklerini tüm açıklığı ile bilmesine rağmen, bu şekilde açıklamalarda bulunarak kendi sorumluluğundan kurtulamaz’ dedi.

‘Her şeyden haberi var’

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı’nın UEFA’nın Avrupa Kupaları’ndan 1 yıl men cezası için kendilerini bilgilendirmediğini iddia ettiği eski mali işler sorumlusu Sema Çavuşoğlu, tüm bilgileri zamanında iletmesine rağmen zan altında bırakıldığını açıkladı. 

‘Sayın Bölükbaşı, seçildiği andan itibaren kulübün UEFA’ya olan yükümlülüklerini biliyordu’ diyen Çavuşoğlu, şöyle konuştu: ‘Bütün mali tablonun detaylarını bizzat başkanın bilgisine sundum. Ayrıca UEFA ile yapılan anlaşma ve riskler konusunda, mali durumun önem ve detayları Sayın Başkana aday olduğu süreçte ve kongreden sonra tarafımdan defalarca deklare edilmiştir.’

TOPLANTI YAPILDI

’30 Haziran 2014 tarihi itibari ile ve 30 Eylül 2014 tarihi itibari ile de UEFA ya gönderilen çalışanlara, kulüplere, vergi dairelerine olan borçları bizzat sayın başkanın dahli ve bilgisi dahilinde hazırlanmıştır. Son olarak da içinde bulunulan durumun ciddiyetini belirtmek için 29 Eylül  tarihinde Futbol Federasyonu Lisans Müdürlüğünden yetkililer kulübe davet edilmiştir. Federasyon Kulüp Lisans Müdürü İdil Baykara ve Mali Kriterler Uzmanı Onur Başar’ın katılımlarıyla Başkan Bölükbaşı, Mali Asbaşkan Kemal Kerevitözen, Denetleme Kurulu Başkanı Kamuran Şakir ve Kemal Güler nezdinde ayrıntılı UEFA kriterleri ve yerine getirilmediğinde karşılaşılacak müeyyideler ile ilgili ayrıntılı bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X