Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Her şeye veda ediyor! Tükendi mi?

Tarzında büyük bir değişikliğe giden Edis, ‘tükenmişlik sendromuna yakalandığı’ iddiasına ilişkin açıklamada bulundu.

Tarzında büyük bir değişikliğe giden Edis, 'tükenmişlik sendromuna yakalandığı' iddiasına

Tarzında büyük bir değişikliğe giden Edis hakkındaki iddia gündeme bomba gibi düşmüştü. 2.Sayfa programının haberine göre 29 yaşındaki şarkıcı Edis, kariyenin 5. yılında görüntüsünde büyük bir değişikliğe giderek saçlarını civciv sarısına boyatmıştı.

Edis sosyal medyada Eminem’e benzetilmişti.

” TÜKENMEDİM, AKSİNE YENİLENİYORUM”

Edis son açıklamasıyla herkesi şaşkına çevirdi. 1 Aralık’ta son konserini verecek olan Edis, her şeye veda ediyor. Edis 1 milyon liraya müzik tarzını, arabasını, yaşadığı evi hatta şarkı sözlerini değiştirme kararı verdi.

Edis, “Tükenmedim, aksine yenileniyorum. Her şeye veda edip beyaz bir sayfa açmak istiyorum. O nedenle konserimin adı ‘An’a veda’ olacak” diyerek ‘tükenmişlik sendromuna yakalandığı’ iddiasına ilişkin açıklamada bulundu.


Avatar Seç KAPAT
Gazeteci ve haber spikeri Reha Muhtar, bugün hayatını kaybetti. Ünlü
Sıradaki Haber Nilüfer’den Reha Muhtar’a veda: “Ruhun huzura kavuştu”