‘Her şeyi berbat ettim’

Bir dönem Galatasaray forması giyen Wesley Sneijder, eşi Yolanthe Cabau’dan ayrılacağı iddialarına sosyal medyadan cevap verdi

‘Her şeyi berbat ettim’

Galatasaray ve Hollanda Milli Takımı’nın eski yıldızı Wesley Sneijder ile fotomodel ve televizyon sunucusu eşi Yolanthe Cabau’nun boşanacağı iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü.

“HENÜZ AYRILMADIK”

Yıldız futbolcu, iddiaların ardından sosyal medya hesabından eşi Yolanthe Cabau ve oğlu Xess Xava’nın fotoğrafını paylaşarak, “Batırdım! Birden fazla kez batırdım. Gizliliğe saygı için söylüyorum. Henüz ayrılmadık” notuyla boşanmayacaklarını duyurdu.

YOLANTHE 3 KEZ HOLLANDA’NIN EN SEKSİ KADINI SEÇİLDİ

Uzun süre fotomodellik, dizi oyunculuğu ve televizyon sunuculuğu yapan Yolanthe Cabau van Kasbergen, bir erkek dergisi tarafından 3 kez, “Hollanda’nın en seksi kadını” seçildi.

Çift 2009 yılında bir otoparkta öpüşme görüntülerinin medyaya yansımasının ardından birlikteliklerini açıklamış ve 2010 yılında da evlenmişti. Sneijder çiftinin bu evlilikten Xess Xava adında bir erkek çocuğu oldu. Sneijder’in ilk evliliğinden de bir oğlu bulunuyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X