‘Her sezon Avrupa’da olmalıyız’

Sponsorlara vefa gecesinde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, `Bu takım Türkiye`nin en büyük takımı olmalı` dedi.

‘Her sezon Avrupa’da olmalıyız’
Tolga ÖZTAŞ
 
Bursaspor, son 3 sezonda kulübe destek olan sponsorlar için teşekkür gecesi düzenledi. ‘Bursaspor Sizlerle Daha Güçlü’ sloganıyla Sheraton Otel’de gerçekleştirilen geceye milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve çok sayıda davetli katıldı. Altepe, ‘Bu bir vefa toplantısı. Bursaspor bugüne geldiyse, Türkiye tarihine geçtiyse bu başarı siz değerli dostlarımızın sayesinde oldu. Bursaspor için her zaman fedakarlıktan kaçınmayan arkadaşlarımıza vefa borcumuz var’ diye konuştu.
 
Bursa her alanda güçlü
 
Başkan Altepe, sözlerine şöyle devam etti:
 
‘Bursaspor yense de yenilse de biz Bursasporluyuz. Bursaspor şampiyon da olsa küme de düşse Bursasporluyuz. Diğer takımlar başarıya endeksli. Bursa’nın her alanda güçlü olması gerekiyor. Şehrin çok markası var. Hangi takımın arkasında vali, büyükşehir belediyesi var. Bunu kullanalım. Bu takım Türkiye’nin en büyük takımı olsun. Türkiye’de şampiyon olamasak da ikinci, üçüncü olalım ama Avrupa’da olalım. Bu konuda başarıya gidelim.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X