“Her sorunun çözümü için koşturacağız”

AK Parti Bursa Milletvekili Aday Adayı Emrullah Güler, siyasette başarının halkın sıkıntılarını çözmek olduğunu ifade etti.

“Her sorunun çözümü için koşturacağız”

Çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüğünü belirten Güler, “Her türlü sorunun çözümü için koşturacağız. Aynı zamanda proje ve projenin bütçesi için kapı kapı dolaşacağız, kapıdan kovulduğu zaman bacadan girecek bir dinamizmle çalışacağız” ifadelerini kullandı. Siyasette lafa değil icraata bakılması gerektiğini ifade eden Güler, “2002’de Merkez Bankası rezervi 20 milyar dolar bile değil iken şuan 132 milyar dolardır. Siyasette başarı sözünü tutabilmektir. İnsanlara değer vermek ve refah düzeyini artırmaktır. Yalanlar üzerine değil gerçekler üzerine bir dünya kurmaktır” dedi.

“AK Parti iktidarıyla kadın özgüven kazandı, meclise sosyal hayata ticarete atıldı” diyen Güler, “Bunun nedenlerinden en önemlisi, 2002’de 81 olan üniversite sayısının 196’ya ulaşmasıdır. Her şehirde üniversite olması bayanların eğitim düzeyini de artırmıştır.” dedi. Memura siyaset yasağının kaldırılması için çalışacağını ifade eden Güler, “Yürütme, bürokrasi üzerinden yapılıyor. bürokrasinin içinden gelmek çok farklı bir değer. Siyasetin ve bürokrasinin işleyişine hakim olmak çok önemli” diye konuştu.

Vekil olduğu zaman halkın içinde olacağını ifade eden Güler, “İnsanlarımıza, en yoğun hizmetin verildiği alanlardan olan sağlık ve diyanet sektörünün içinden geliyorum. Bu güne kadar Halka hizmet Hakk’a hizmettir şiarıyla çalıştım” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X