Her telden Göksel

İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sevenlerini selamlayan Göksel, poptan Türk sanat müziğine her telden seslendirdiği şarkılarla dinleyenlerini mest etti.

Her telden Göksel

5 BİN KİŞİLİK KORO

 

Pop müziğin başarılı ismi Göksel, önceki akşam İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda verdiği konserde büyük ilgi gördü. Açıkhava Tiyatrosu’nu dolduran yaklaşık 5 bin kişi, Göksel’in şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. 

 

Hayranlarını selamlayan Göksel, ‘Harika bir yaz akşamı. Benim için buradasınız. Hava biraz sıcak biliyorum. Şarkılarımla sizi biraz daha ısıtmayı düşünüyorum’ dedi. 

ALATURKA SÖYLEDİ

Kulağa olduğu kadar göze de sade ve son derece şık kıyafetlerle hitap eden Göksel, konser boyunca 4 farklı kostüm giydi. Konserinin ikinci yarısında şef İlyas Tetik yönetimindeki alaturka orkestrayla bu kez Türk sanat müziği eserlerin yorumlayan Göksel, büyük alkış aldı. Her telden söylediği gecede Göksel, ilk albümünden bu yana 18 yılda iz bırakmış bütün hit şarkılarına da yer vererek eşsiz bir müzik ziyafeti sundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X