‘Her türlü desteği vermeye hazırız’

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Üyelerini Ankara’da ağırlayan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, “Bursa’mızın geleceği için Ankara’dan her türlü desteği vermeye hazırız. Kentimizi hep beraber çalışarak, birlikte büyütelim” dedi.

‘Her türlü desteği vermeye hazırız’

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Meclis Başkanı Remzi Topuk ve yönetim kurulu üyeleri, Başbakan Yardımcılığı görevine getirilen Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Çavuşoğlu, “Biz makamları amaç olarak değil, araç olarak görüyoruz. Burada ülkemize ve kentimize en yüksek düzeyde fayda sağlamak için çalışacağız. Bu görev Bursa’ya duyulan güvenin bir sonucudur” ifadelerini kullandı. 

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, BTSO’nun ‘Bursa Büyürse Türkiye Büyür’ vizyonuyla, kente ve ülkeye yakışan projelere imza atan bir kurum olduğunu söyledi. 

Çavuşoğlu, “BTSO Başkanımız Sayın İbrahim Burkay başarılı çalışmalar gerçekleştiriyor. Başkanımızdan Odamızın vizyonu ve projeleri konusunda güncel bilgiler alma fırsatı buldum. Bizler Ankara’dan her türlü desteği vermeye hazırız. Hep beraber çalışalım, Bursa’yı birlikte büyütelim. Bursa büyüsün Türkiye büyüsün” diye konuştu. 

BÜYÜK MEMNUNİYET DUYUYORUZ

BTSO Başkanı Burkay da, Bursa’yı Başbakan Yardımcılığı göreviyle temsil edecek olan Hakan Çavuşoğlu’na başarı diledi. Burkay, ”Bursa’mızın, Ankara’da güçlü bir şekilde temsil edilmesinden ve çalışmalarımızın sahiplenilmesinden büyük memnuniyet duyuyoruz” dedi. 

Bursa iş dünyası olarak Türkiye’nin sağlam adımlarla daha güçlü bir geleceğe yürümesini hedeflediklerini anlatan Burkay, “Bursa’nın ekonomik alandaki potansiyeli daha da artacak. Bursa’nın yararına atacağınız her adımda Bursa iş dünyası olarak sizin yanınızdayız” ifadelerini kullandı. 

BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk da Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nun Bursa’ya ve ülkeye önemli hizmetlere imza atacağına inandığını dile getirerek, yeni görevinde başarı diledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X