Her yere hizmet bizim görevimiz

İnegöllü muhtarlarla Oylat’taki toplantıda bir araya gelen Belediye Başkanı Alinur Aktaş, insanın yaşadığı her yere hizmet götürmenin görevleri olduğunu söyledi.

Her yere hizmet bizim görevimiz

SADULLAH ORGAN

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, beraberinde Başkan Vekili Turgay Yel, Başkan Yardımcıları Adil Kansu ve Eşref Yiğit ile birlikte ilçeye bağlı 116 mahalle muhtarının büyük bölümüyle Oylattaki toplantıda bir araya geldi. 2015 yılında yapılacak projeler hakkında bilgilendirme yapan başkan Aktaş, muhtarların sorularını da cevapladı. 30 Mart tarihi itibarı ile yeni bir süreç başladığını hatırlatan Aktaş, bütün kırsal mahallelerin önemli olduğunu kaydetti. İnsanın yaşadığı her yere hizmet götürmenin görevleri olduğunu dile getiren Aktaş, mahallelerin sorunlarının ortadan kaldırılması için yoğun çalışma içerisinde olduklarını ifade etti. 

TARIM ÇALIŞMALARI

2015-2016-2017 yıllarının hizmet yılı olacağının altını çizen Başkan Aktaş, bu yıl köyden mahalleye dönüşen 25 mahallenin sıcak asfaltının yapılacağını ve yeni mahallelerin ihtiyaçları için birçok ihalenin yapıldığını belirterek, sulama ve içme suyu çalışmalarının yapılacağını ve kilit parke çalışmalarının tüm hızıyla devam edeceğini anlattı. Tarımla ilgili önemli çalışmalar yapmak istediklerini dile getiren Aktaş, “Tarımda da tıpkı mobilyada olduğu gibi büyüyüp, kabuğumuzu kırmamız gerekiyor” dedi. 

Her yıl mutlaka bir tarım fuarına muhtarlarla birlikte gideceklerini vurgulayan Aktaş, iki ayrı muhtarlar derneğinin tek çatı altında toplanması için muhtarlara bir kez daha çağrıda bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X