Herkes assolist olmuş

Merinos AKKM’de düzenlenen ‘Ustalara Saygı’ gecesinde sahneye çıkan Muazzez Abacı, konser öncesi gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

Herkes assolist olmuş

BÜLENT BEYSİR

Umut Akyürek, Alp Arslan, Mine Geçili ve Nusret Yılmaz’ın ardından seyirciyle buluşan Muazzez Abacı, uzun süren sessizliğini bozdu. 

Günümüzde assolistlik kavramının ayaklar altına alındığını belirten Abacı, ‘Artık herkes assolist olmuş. Sıradan bir kulüpte çıkan bile kendine assolist diyor’ dedi. Sanat hayatında 45. yılına giren Muazzez Abacı, ‘Ben kendi halinde bir sanatçıyım. Diğer sanatçılar gibi adıma saygı albümleri yapılsın istemem’ diye konuştu. 

GEÇİM KAYNAĞIM MÜZİK

Rol aldığı reklam filmiyle izleyenleri şaşırtan Muazzez Abacı, kendisine sinema dahil farklı sektörden teklifler geldiğini ancak hiçbirine sıcak bakmadığını belirtti. 

Sanat hayatının ilk gününden beri tek gerçeğinin müzik olduğunu belirten Abacı, ‘Ben hayatımı müzik dışında başka bir şeyle sürdürmek istemiyorum’ dedi. Daha sonra Merinos AKKM sahnesine çıkan Abacı, Zeki Müren, Yıldırım Gürses ve Müzeyyen Senar’ın unutulmaz eserlerini yorumladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X