Herkes kalbinin ekmeğini yiyor

Şarkıcı Berkay, bir dönem adı aşk dedikodusuna karışan Asena Atalay’ın eski eşi Caner Erkin’in yaptığı, ‘Evliyken beni 3. kişilerle aldattı’ açıklamasına yanıt verdi.

Herkes kalbinin ekmeğini yiyor

SORARSANIZ CEVAP VERİR…

İstanbul’da konser veren Berkay, sahne öncesi soruları yanıtladı.

Adı bir dönem Caner Erkin’in eski eşi Asena Atalay’la anılan Berkay, ‘Caner Erkin, eski eşinin 3. kişilerle birlikte olduğu iddiaları karşısında ne söylemek istersiniz?’ sorusuna, ‘3. kişiler diyor zaten. Kişi demiyor. Beni ilgilendiren bir konu değil. Benim adım 3 yıl önce geçmiş olabilir ama kendisine sorarsanız zaten cevabını verir’ dedi.

MÜVEKKİLİM ALDATMAMIŞTIR…

Bu konunun kendi gündeminin yüzde 1’ini bile oluşturmadığını belirten Berkay, ‘Biz eşim Özlem’le gayet mutluyuz. Allah herkese benim yaşadığım hayatı nasip etsin. Herkes kalbinin ekmeğini yiyor’ diye konuştu.

Öte yandan Asena Atalay’ın avukatı Beyza Sındıraç, ‘Müvekkilim Caner Erkin’i aldatmamıştır. Caner Bey de o dönem çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildiği için eşinin yanında olmuştur’ açıklamasını yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X