Herkes onları aradı

Türkü Turan’la, kendisinden 36 yaş büyük rol arkadaşı İlhan Şeşen’in ‘Saklı’ filmindeki öpüşme sahneleri Google’da en çok arananlar listesinde rekor kırdı.

Herkes onları aradı

OLAY YARATAN SAHNELER

Geçtiğimiz hafta vizyona giren ‘Saklı’ filminde İlhan Şeşen’le güzel oyuncu Türkü Turan’ın öpüşme sahnesi büyük yankı uyandırmıştı. Magazin gündemine bomba gibi düşen sahne internetteki arama motoru Google’da 18-25 Nisan tarihleri arasında en çok aranan videolar listesinde üst sıralara yerleşti. Sahneyi merak eden kullanıcılar, internette en çok bu görüntüleri aradı. 

O ANLAR BENİ ZORLADI

İlhan Şeşen’i bir anda magazin gündemine taşıyan sıcak sahneler, usta sanatçıyı da zor durumda bıraktı. Selim Evci’nin yazıp yönettiği filmde kızının arkadaşıyla aşk yaşayan bir müzisyeni canlandıran Şeşen, konuyla ilgili olarak ‘Türkü’nün çocukluğunu bilirim, babası arkadaşım. Öpüşme sahneleri beni zorladı’ ifadelerini kullanmıştı.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X