Herkes spor yapacak!

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ilçeye yeni bir spor tesisi daha kazandıracaklarını belirterek, “Sporu halkımızın ayağına götürüyoruz” dedi.

Herkes spor yapacak!

GÜRHAN ADANA

Yenişehir Belediyesi, Kurtuluş Mahallesi’nde bir spor tesisi inşa etmek için çalışmalarını hızlandırdı. Belediye Başkanı Süleyman Çelik, proje çalışmaları süren spor tesisinin tamamlandığında ilçedeki önemli bir eksiğin giderileceğini belirtti. 

7 bin 222 metrekare arsa üzerine bin 250 metrekarelik iki katlı bina inşa edileceğini anlatan Başkan Çelik, “Bu binada kapalı halı saha, açık basketbol sahası, fitness salonu, çocuk oyun alanı, idari birimler, Gençlik Merkezi Toplantı Salonu, kurs ve etkinlikler salonları bulunacak” dedi.

İLÇEYE DEĞER KATACAK

Projede ayrıca 3 bin metrekare yeşil alan, bin 700 metrekare de otoparkın yer alacağını söyleyen Başkan Çelik, her şeyiyle modern ve güzel bir hizmetin sporseverlerin kullanımına sunulacağını kaydetti. Spora ve sporcuya bugüne kadar gerekli destekleri vermeye çalıştıklarını ifade eden Çelik, “Bu tür yatırımlarla spor yapma imkânlarını sporseverlerimizin ayağına kadar götürmeyi amaçlıyoruz. Çünkü bu yönde büyük bir talep vardı. Bizler de halkımızdan gelen bu talebi değerlendirdik. Bu projemiz tamamlandığında başta Kurtuluş, Yenigün ve Gündoğan mahallelerinin yanı sıra ilçe halkımız buraya gelerek spor yapma imkânına kavuşacak” diye konuştu.

İKİNCİ TESİS OLACAK

İlçede Bursa yolu üzerindeki belediyenin bir spor kompleksinin bulunduğunu vurgulayan Başkan Çelik, “Bu spor kompleksimizde halı saha, yüzme havuzu, basketbol ve voleybol sahaları, tenis kortu, baş ve bayan fitness salonu ilçe halkımıza hizmet veriyor. Yeni projemizle ilçemizin kuzey yönündeki mahallelere de kendilerine yakın bölgede spor yapma imkânı sağlamış olacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X