Herkes talihlileri merak ediyor

Milli Piyango’nun yılbaşı büyük ikramiyesi 9794035 numaralı bilete isabet etti. Büyük ikramiyenin çeyrek bilete çıkması ile 61 milyon TL dörde bölündü. Talihlilerin biletlerinin KKTC, Samsun, Antalya ve İstanbul’da satıldığı belirlendi.

Herkes talihlileri merak ediyor

Üst üste iki kez Milli Piyangonun yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiyenin isabet ettiği Antalya’da, şanslı kişinin kimliği merak ediliyor.

Antalya Şans Oyunları ve Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanı Yalçın Sayar, ‘9794035’ numaralı çeyrek biletin hangi bayiden satıldığını belirlemeye çalıştıklarını ifade ederken, “Belki de talihlinin daha haberi yok. Ama onun da bir sarhoşluğu var. Kendini teşhir etmesin ama parayı da güzel değerlendirsin. Sarhoşlukla parayı çar çur etmesin. Kazanılmamış para insanı bazen sarhoş ediyor. Sonra deniliyor ki, kişiye hayır getirmiyor. Birkaç gün dinlensin, cebindeki parayla idare etsin. Sonra ikramiyeyi ne yapacağına karar versin, güzel şeylerde değerlendirsin” diye konuştu.

SAMSUN’DA HEYECAN

61 milyon TL’lik büyük ikramiyeyi kazanan çeyrek biletlerden birisinin Samsun bileti olması kentte heyecan ve merak uyandırdı. Kahvehanelerde, çay ocaklarında ve kafelerde yapılan sohbetlerde de Samsun’un yeni talihlisi konuşulmaya başlandı. Bilet sahibinin alacağı ikramiyeyi ne yapacağı ve kimliğini deşifre edip etmeyeceği de merak konusu oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X