Herkes üzerimize oynuyor

Sercan Yıldırım, Aydınspor maçı sonrası patladı: Tepkilerden dolayı çok dertli olan Sercan, ‘Bir kaostur gidiyor. Olumsuz bir şey yok. İyi çalışıp bu durumu düzeltmek bizim elimizde. Herkes desteğini sürdürsün’ dedi.

Herkes üzerimize oynuyor

Bursaspor’un tecrübeli ismi Sercan Yıldırım, kötü oyundan dolayı taraftardan özür dilediklerini söyledi.

Aydınspor maçı sonrası içini döken Sercan, ‘Üzüntülüyüz. Ortada olumsuz bir şey yok. İyi çalışıp bu durumu düzeltmek bizim elimizde. O yüzden herkes desteğini sürdürsün. Tek istediğimiz bu. Çünkü bir kaostur gidiyor. Herkes üzerimize oynuyor. Bunlara aldırış etmeden biz iyi yolda ilerleyeceğimize inanıyorum. Hocamızın verdiği bütün direktifleri saha içerisinde uyguladığımız takdirde başarılı oluruz’ dedi.

Çok çalışıp telafi ederiz

Timsah Arena’nın zeminin iyi oyunlarını etkilediğini de ifade eden tecrübeli futbolcu, ‘Konum olarak ligde ilk beşteyiz. Sezona başlarken de bu yönde hedef koymuştuk. Kötü sonuç almamıza karşın ümidimizi yitirmedik. Hedefimiz kupada final oynamak. Bunu da başaracağız. Bu tatili devre arasını iyi geçirip ikinci yarıya iyi başlayacağız. Biraz mücadele eksiği vardı. Saha şartları çok olumsuzdu. Topla dripling yapamadık. Top hep gerimizde kaldı. Tabii bu bahane değil’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X