‘Herkese nasip olmaz’

Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesporlu güreşçilerin elde ettiği başarıların önemine dikkat çekti. Fransa’da dünya şampiyonu olan Enes Uslu ve kulübün şampiyon güreşçileri Barış Kaya, Mustafa Zopalı ve Fatih Yıldırım’ı Büyükşehir Belediye Başkanı Recep A

‘Herkese nasip olmaz’

Fransa’daki ‘Gençler Serbest Güreş Dünya Şampiyonası’na ‘Dünya şampiyonu’ olarak adını altın harflerle yazdıran Büyükşehir Belediyesporlu güreşçi Enes Uslu, dünya şampiyonluğu gururunu Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile paylaştı.


Başkan Altepe, Türkiye’nin gururu olan sporcular Enes Uslu, Barış Kaya, Mustafa Zopalı ve Fatih Yıldırım’ı altınla ödüllendirdi. Fransa’da 30 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen Gençler Güreş Dünya Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak büyük gurur yaşatan Uslu, Başkan Altepe’yi ziyaret ederek, şampiyonluk sevincini paylaştı.

GURUR VERDİ

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık ile Büyükşehir Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Karadağ’ın da katıldığı ziyarette, Başkan Altepe, başarılı sporcuları altınla ödüllendirdi. Başkan Altepe, sporcuları tebrik ederek, “Genç sporcularımızın başarısını alkışlıyoruz. Özellikle bizim de hedefimiz olan sporda başarıyı yakalamak ve dünya çapında derece alabilmek herkese nasip olmaz. Bu azim ve çalışmayla sağlanabilir. Ata sporumuz güreş, akla ilk gelen spor branşlarından. Dünya şampiyonunun yanlızca Bursa’dan çıkması ise bizim için bir gurur. Bundan dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Devamını bekliyoruz

Başarılı sporcuları kutlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Enes Uslu 66 kiloda Gençler Dünya Şampiyonası’nda 1.’lik alarak dünya şampiyonu oldu. Barış Kaya 57 kiloda Bulgaristan’da Avrupa 2.’si, Mustafa Zopalı 65 kiloda Ümitler’de Avrupa 3.’sü ve Fatih Yıldırım da 74 kiloda liselerarası olimpiyatlarda Türkiye şampiyonu oldu. Bizler de sporcularımızı tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz. Gençlerimiz bu başarılarla hem Bursa’yı hem de Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ettiler. Başarılarının devamını diliyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Altepe, sporculara altın hediye ederek, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X