Herkesi ağlattı

Mardin Nusaybin’de PKK’lı teröristler tarafından bir eve tuzaklanan bombanın patlatılması sonucu 12 Nisan 2016’da şehit olan Uzman Çavuş Kadir Demiryürek’in 20 aylık kızı Lara, Kurban Bayramı arifesinde babasının mezarını ziyaret etti. Minik Lara’nın baba

Herkesi ağlattı

Adana’daki Asri Mezarlık’ta garnizon şehitliğine dün şehit yakınları akın etti. Şehit Uzman Çavuş Kadir Demiryürek’in 20 aylık kızı Lara Demiryürek de babaannesi Hatice ve annesi Gülcan ile birlikte babasının kabristanı başında dua okudu. Şehidin kızı babasının mezar taşındaki fotoğrafına yüzünü koyup babasının öpmesini isterken, daha sonra da babasını eliyle sevip öpmesi herkesi duygulandırdı. Lara, her şeyden habersiz babasının mezar taşının üzerinde bir süre oyun oynadı. 

“İLK KEZ BAYRAMDA ONSUZUZ…”

Babaanne Hatice Demiryürek, torununun babasının mezarına sık sık gelip daha sonra da eve gelip kendilerine anlattığını, bu durumun kendilerini çok duygulandırdığını belirtti. Demiryürek, “İlk kez bir Kurban Bayramı’nı onsuz geçiriyorum. Çok üzüntülüyüm. Elimizden bir şey gelmiyor. Ben onu sabah erken kaldırmaya kıyamıyordum ama kıydılar” diyerek gözyaşlarına boğuldu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X