Herkesin gözdesi o

Bursaspor’un genç yeteneği Burak Kapacak, sergilediği performansla ışık saçarken, birçok kulüp de 20 yaşındaki oyuncu için yeşil beyazlı kulübün kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Herkesin gözdesi o

Özellikle bu sezon sergilediği başarılı performansla göz dolduran Bursaspor’un genç futbolcusu Burak Kapacak’ın ismi birçok kulüple anılmaya devam ediyor. Önceki günlerde ismi Trabzonspor’la anılan başarılı futbolcu için başta Paul Le Guen’in takımı Le Havre ve Fenerbahçe olmak üzere bir çok takım yeşil beyazlı kulübün kapısını çaldı. Ancak Bursaspor yönetimi koronavirüs sürecinde oyuncunun düşük bedelle satılabileceği ihtimali bulunduğu için transfere sıcak bakmıyor. Bursaspor’dan geçtiğimiz yıl bir çok genç oyuncuyu kadrosuna katan Başakşehir’in de Burak Kapacak’ta ısrarcı olduğu öğrenildi.

SÖZLEŞMESİ 2024’TE BİTECEK

Bursaspor’un eski teknik direktörü Paul Le Guen de 20 yaşındaki oyuncuya kancayı taktı. Bursaspor’un bir başka genç oyuncusu Ramazan Keskin ile ısrarla ilgilenen Paul Le Guen’in Fransa’da çalıştırdığı Le Havre kulübü, listeye Burak Kapacak ve Ali Akman’ı da ekledi. Bir başka İstanbul temsilcisi Fenerbahçe’nin de Burak Kapacak için haber gönderdiği öğrenildi. Bursaspor yönetimi, koronavirüs sürecinde gelen tekliflerin düşük olacağı düşüncesiyle şu dönemde gelen tekliflere sıcak bakmıyor. Bu sezon 7 asist üreten Burak Kapacak’ın 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X