Herkesin gözü önünde yaşandı! Trans birey…

Antalya’da Kumluca ilçesinde trans birey olduğu öne sürülen M.A., tartıştığı R.K. adlı erkek tarafından sokakta dövüldü. Cep telefonu kamerasıyla görüntülenen olay sonrası kaçan şüpheli gözaltına alındı.

Herkesin gözü önünde yaşandı! Trans birey…

Olay, önceki gün öğleden sonra Kumluca ilçesinde meydana geldi. Trans birey olduğu öne sürülen M.A. ile R.K. adlı erkek arasında iddiaya göre kıskançlık yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine R.K., sokakta M.A.’yı dövdü, ardından da kaçarak uzaklaştı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen polis, kaçan R.K.’yi yakalayıp, gözaltına aldı. Polis, M.A.’nın olayla ilgili ifadesine başvurdu. R.K.’nin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Herkesin gözü önünde yaşandı Acımasızca dövdü

OLAY ANI KAMERADA

Bu arada olay anı bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntüde, R.K.’nin yerdeki M.A.’yı hırpaladığı ve bağırdığı, olayı gören çevredekilerin kendisine tepki göstermesi sonrası da olay yerinden kaçarak uzaklaştığı anlar yer aldı.

Herkesin gözü önünde yaşandı Acımasızca dövdü

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X