‘Herkesin üzerinde adım yazacak’

Reklam yüzü olduğu giyim markası için bir jean koleksiyonu tasarlayan Fahriye Evcen, kreasyonlarını binlerce insanın giyecek olmasının heyecan verdiğini söyledi.

‘Herkesin üzerinde adım yazacak’

Oyuncu Fahriye Evcen, marka yüzü olduğu Koton için tasarımcılık yaptı ve ‘Fahriye Evcen for Koton Jeans’ adlı koleksiyonu ortaya çıkardı. 

Koleksiyonunun lansmanını yapan Evcen, ‘Tasarımlarımı giyen herkesin üzerinde adım yazacak bu ilginç ve mükemmel bir his’ dedi. Evcen, ‘Gelinliğinizi de tasarlar mısınız?’ sorusuna ise, ‘Neden olmasın,’ cevabını verdi.

DÜĞÜNÜMÜZ TÜRKİYE’DE OLACAK

Lansmanda Burak Özçivit’le yaşadığı ilişkiye dair açıklamalarda bulunan Fahriye Evcen, düğünüyle ilgili tüyolar verdi. Nişanlısının evlilik teklif ettiği anda taktığı 90 bin TL’lik tek taş yüzük için, ‘O artık hayatımın parçası. Vazgeçilmezlerimden birisi oldu’ diyen Fahriye Evcen, nikah tarihini belirlemediklerini, ancak düğünü Türkiye’de yapacaklarını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X