Herkesin yüreğine dokunacak

Yeni dizisi ‘Çocuk’ için yaşamını sürdürdüü Amerika’dan Türkiye’ye dönen Ceyda Ateş, duygu yüklü senaryonun kendisini çok etkilediğini söyledi. 

Herkesin yüreğine dokunacak

SENARYODAN ÇOK ETKİLENDİM

Uzun süredir ekranlardan uzak kalan güzel oyuncu Ceyda Ateş, yeni dizisi ‘Çocuk’la seyirciyi selamlamaya hazırlanıyor. Şule karakterini canlandıran Ateş, ‘Senaryoyu okuyunca rolü kabul ettim. Şule, varlıklı bir ailenin gelini ancak çocuğu olmayınca kayınvalidesiyle zor durumdaki Akça’nın bebeği Efe’yi evlat ediniyor. Ancak Şule’nin kendi çocuğu olmasıyla her değişiyor. Efe, Şule için kurtulmak istediği bir yüke dönüşüyor’ dedi.

ÜNLÜ İSİMLER AYNI KADRODA

Çocuk’un hüzünlü hikayesiyle herkesin yüreğine dokunacağını söyleyen Ceyda Ateş’e dizide birbirinden ünlü isimler eşlik ediyor. Ateş’in çekimler için yaşamını sürdürdüğü Amerika’dan Türkiye’ye döndüğü dizide ayrıca Nazan Kesal, Serhat Teoman, İsmail Hacıoğlu, Merve Çağıran, Kenan Acar, Nimet İyigün ve Mehmet Emin Güney rol alıyor. Dizi, yakında ekrana gelecek. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X