‘Herkeste Tarkan gazı var’

Sinan Akçıl bir mekan çıkışında Megastar’la ilgili şaşırtıcı açıklamada bulundu: Tarkan’ın gazı geçsin, herkes ‘Yüzyılın Aşkı’na döner

‘Herkeste Tarkan gazı var’

RAPORLARI GETİRİN GÖRELİM

Sevgilisi Rumen şarkıcı Otilia’yla mekan çıkışı görüntülenen Sinan Akçıl, yeni albümü ’10’la dikkat çeken Tarkan için ilginç bir çıkış yaptı. Bir muhabirin Tarkan’ın albümünün 300 bin satışa ulaştığını söylemesi üzerine Akçıl, ‘Raporları getirin görelim. Şu anda bir Tarkan gazı var. O gaz geçsin herkes ‘Yüzyılın Aşkı’na döner’ dedi.

EVLİLİK FİKRİM DEĞİŞTİ

Bir ay önce Serdar Ortaç’la ortak çalışması olan ‘Yüzyılın Aşkı’ şarkısını tanıtan Sinan Akçıl, çıkışta sevgilisi Otilia’yla yan yana röportaj vermedi. Bu arada sevgilisini babasıyla tanıştırdığını belirten Akçıl, ‘Yabancı biriyle evlenmem diyordum ama galiba bu fikrim değişecek’ diye konuştu.

Otilia’nın parmağındaki tek taş yüzük dikkatlerden kaçmadı.

 

İLK KLİBİ ÇEKTİ

Megastar Tarkan, yeni albümü ’10’un ilk klibini ‘Yolla’ adlı şarkıya çekti. Çekimler sonrası yönetmen Murad Küçük’le yan yana gelen Tarkan, şarkılara gelecek tepkileri merak ediyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X