‘Herkesten dua bekliyoruz’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan ile nişanlanacağı gün babası kalp krizi geçiren Selçuk Bayraktar, babası Özdemir Bayraktar’ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Bayraktar, ‘Herkesten dua bekliyoruz’ dedi.

‘Herkesten dua bekliyoruz’

Meclis Başkanı İsmail Kahraman, kalp krizinin ardından ameliyat olan iş adamı Özdemir Bayraktar’ı tedavi gördüğü Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi’nde ziyaret etti. Bir süre hastanede kalan ve doktorlardan bilgi alan Kahraman’ı, Özdemir Bayraktar’ın çocukları Haluk ve Selçuk Bayraktar uğurladı.

Selçuk Bayraktar, gazetecilerin babasının sağlık durumuna ilişkin sorusu üzerine, ‘Herkesten dua bekliyoruz’ dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan’la önceki gün nişan töreni yapılması planlanan Selçuk Bayraktar’ın babası olan iş adamı Özdemir Bayraktar, kalp krizi geçirmesi üzerine hastaneye kaldırılmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X