Hernani zora girdi rota Twumasi

Finansal fair play sıkıntısı yaşayan Porto oyuncusunu göndermek istemiyor. Portekiz’de oyuncunun transferinde işler olumsuz gidince Timsah gündemine tekrar Astana’da forma giyen Patrick Twumasi’yi aldı. Kazakistan kulübünün bonservis olarak 1,5 milyon Eur

Hernani zora girdi rota Twumasi

Kanatlara Delarge ve Ekoko’yu transfer etmesine rağmen sezon içersinde bu bölgelerde sıkıntı yaşamak istemeyen Bursaspor, çalışmalarını sürdürüyor. Uzun süredir Porto’da forma giyen Hernani için temaslarını sürdüren yeşil beyazlılara olumsuz haber geldi. Portekiz’de bulunan yönetici Hasan Parlakay’ın yaptığı temaslarda aşama kaydedemediği belirtildi. Porto’nun yaşadığı finansal fair play sıkıntısından dolayı Hernani’nin gidişine olumlu yaklaşmadığı belirtildi.

OLUMSUZ YANIT

Porto’da yedek kulübesinde bekleyen tecrübeli futbolcunun Bursaspor’a gelmeyi çok istemesine rağmen herhangi bir sonuç alınamadığı belirtildi. Bu transferi kiralık olarak gerçekleştirmeyi isteyen yeşil beyazlılara bonservis olarak ise 8 milyon Euro gibi bir rakam söylendiği öğrenildi. Yeşil beyazlı yönetim Hernani için olumsuz yanıt alınca rotayı tekrar Astana forması giyen Patrick Twumasi’ye çevirdi.

1.5 MİLYON İSTİYORLAR

Astana’daki formuyla birçok kulübün iştahını kabartan 23 yaşındaki oyuncu için Ali Ay yönetimi, temaslarını hızlandırdı. Astana kulübünün daha önce de olduğu gibi bonservis bedeli olarak 1.5 milyon Euro’yu peşin olarak talep ettiği belirtildi. Başkan Ali Ay’ın şartları ağır bulmasına rağmen bu transfer için oldukça istekli olduğu belirtilirken, birkaç gün içersinde net sonuç alınacağı öğrenildi. 

İki golle büyüledi

Bursaspor’un kadrosuna katmak için uğraş verdiği Kazak ekibi Astana’nın Ganalı forvet oyuncusu Patrick Twumasi, dün akşam Celtic ile yaptıkları Şampiyonlar Ligi play-off rövanş maçında 2 gol birden attı. İlk maçı 5-0 kaybeden Astana, evindeki mücadeleyi 4-3 kazanmasına rağmen Devler Ligi’ne veda edip UEFA Avrupa Ligi’ne kaldı. 49 ve 69’da biri ayak diğeri kafa olmak üzere iki gol atan Twumasi önemli fırsatlardan da yararlanamazken, performansıyla beğeni topladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X