‘Herşey başarı için’

Yıldız oyuncu ‘Ben pazubandı yere atmadım. Tam Samuel Holmen’e verirken o sırtını döndü ortaya bu görüntü çıktı. İnsanlar beni yanlış anlıyor. Saha içerisinde kızdığım, bağırdığım zaman bunu takım için yapıyorum’ dedi.

‘Herşey başarı için’

Bursaspor’da son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri o… 

Çaykur Rizespor maçında oyundan alınırken pazubandı yere atan ve bu görüntüsüyle birçok eleştiri alan Volkan Şen, suskunluğunu OLAY Spor’a bozdu. Bu olayda herhangi bir art niyetinin olmadığını belirten Volkan, ‘Allah aşkına rica ediyorum, bırakın bu şeyleri. Ben yere atmadım. Herhangi bir art niyetim yoktu. Tam Samuel Holmen’e pazubandı verirken o sırtını döndü ortaya bu görüntü çıktı. Takılmayın böyle şeylere. Benim nasıl bir art niyetim olabilir ki? Maç içerisinde bazen gerginlikler olabiliyor’ diye konuştu. 

HERŞEY TAKIM İÇİN

Her zaman Bursaspor’un başarısı için çalıştığının altını çizen yıldız oyuncu, ‘İnsanlar beni yanlış anlıyor. Saha içerisinde kızdığım, bağırdığım zaman bunu takım için yapıyorum. Takımın motivasyonu için yapıyorum bazı şeyleri. Beni bilen bilir. Takım arkadaşlarımı maça motive etmek, kazanmak için bunları bazen yapmamız gerekiyor’ dedi. Yarınki Gençlerbirliği maçına da değinen Volkan, ‘Kupada hedefimiz belli. İyi bir skor alıp, rövanşa avantajlı çıkmak istiyoruz. Mersin İdmanyurdu galibiyeti bu açıdan bize büyük moral oldu’ diye konuştu. 

BİZ BÜYÜK TAKIMIZ

Mersin İdmanyurdu karşısında uzun süre 10 kişi mücadele etmelerine rağmen takım olarak çok iyi mücadele ettiklerini ifade eden Volkan şunları söyledi: ‘Sahada inanılmaz bir oyun ortaya koyduk. Herkes elinden gelen herşeyi yaptı. Kazandık ve çok mutluyuz. Biz büyük bir takımız. Eksik kalmamıza rağmen bunu sahada çok iyi gösterdik. Taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Bize her zaman böyle destek olsunlar. Tribünlerde böyle katkı geldiği vakit sahadaki futbolcular olarak maça daha iyi motive olabiliyoruz.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X