Her şey Bursaspor için… Kampanyanın fitilini yaktı…

Yeşil beyazlı renklere gönül vermiş bir kongre üyesi dün kulübe giderek rahmetli amigolar Yaşar Genç ve Fikret Akdağ ile birlikte Fehmizat Bayraktar adına 5 bin lira bağışlayıp olası bir kampanyanın fitilini yaktı.

Her şey Bursaspor için… Kampanyanın fitilini yaktı…

19 Haziran’da yeniden start alacak TFF 1. Lig’de Bursaspor, 20 Haziran Cumartesi günü Ankara’da Keçiörengücü ile karşılaşacak.

Ligde kalan son 6 maç yeşil beyazlı takımın yeniden Süper Lig’e çıkışı için hayati önem taşıyor…

Koronavirüs pandemisi nedeniyle liglerin durdurulmasıyla birlikte tüm gelir kaynakları da tamamen kuruyan Bursaspor’a şampiyonluk yarışında maddi destek gerekiyor. Eğer bu kent Süper Lig’i istiyorsa, tüm yük mevcut yönetimin üzerine bırakılmamalı.

EN ANLAMLI BAĞIŞ
Bursaspor’un maddi darboğazda olmasını kendine dert edinen yeşil beyazlı renklere gönül vermiş bir kongre üyesi dün Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’ndeki kulüp merkezine giderek 5 bin liralık bağışla olası bir kampanyanın fitilini yaktı.

Bursaspor tribünlerinin emektarları olan ve ebediyete intikal etmiş amigolar Yaşar Genç ve Fikret Akdağ ile birlikte Fehmizat Bayraktar adına yapılan bu bağış hayli anlamlı.

Bursa’da kulübüne 5’er bin lira bağışta bulunacak 1000 babayiğit çıksa 5 milyon lira toplanır ve bu da şampiyonluk mücadelesi veren Bursaspor’un nefes almasını ve sezonu sorunsuz tamamlamasını sağlar. Artık görev Bursa’nın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X