HES koduyla caddeye girmek isterken, temaslı olduğu ortaya çıktı!

‘Yüksek riskli’ il olarak turuncu kategoride açıkladığı Karaman’da, en işlek caddeye girişler, polis ekiplerince HES kodu kontrolüyle sağlanıyor. Kontrol sırasında temaslı olduğu belirlenen Ali Rıza A., ambulansla karantina için yurda götürüldü.

HES koduyla caddeye girmek isterken, temaslı olduğu ortaya çıktı!

Vaka sayısı yüksek olduğu için turuncu kategoride bulunan Karaman’da, tedbirler de artırıldı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentin farklı noktalarında sosyal mesafe ve maske konusunda sürekli araçlardan anons yaparak, uyarıda bulunuyor.

Kentin en işlek bölgesi olan İsmet Paşa Caddesi’ne ise polis, HES kodu kontrolü yaparak, girişleri sağlıyor. Kontroller sırasında temaslı olduğu anlaşılan Ali Rıza A. ise çağrılan sağlık ekibince ambulansla karantina için Kredi Yurtlar Kurumu’na bağlı yurda götürüldü.

Ali Rıza A., gazetecilerin ‘Riskli olduğunu bildiğiniz halde neden dışarı çıktınız?’ sorusuna ”Haberim yoktu. Bugün belli oldu benim durumum” diye cevap verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X