Hesaplaşma başlasın!

Yeşim Salkım, evli işadamı Tolga Duğles’le yasak aşk yaşadığı iddia edilen Gülben Ergen’in bundan 16 yıl önce ise Hakan Uzan’la kendisini nasıl aldattıklarını belgelerle ispatlayacağını söyledi.

Hesaplaşma başlasın!

HODRİ MEYDAN

Hakan Uzan’la evli olduğu dönem eşinin kendisini Gülben Ergen’le aldattığını iddia eden Yeşim Salkım, ünlü şarkıcının bugünlerde evli işadamı Tolga Duğles’le yasak aşk yaşadığı haberlerinin çıkması üzerine sessizliğini bozdu. Ergen’e sosyal medya hesabı üzerinden seslenen Salkım, ‘Sen daha önce de hukuk falan demiştin ya bundan 16 yıl önce. Sonra bir güzel geri çekmiştin. Ben o zaman çıkartmadığım tüm kanıtları sunayım bakayım kim daha çok üzülmüş. Hodri meydan Gülben. Hadi bakalım büyük hesaplaşma başlasın’ dedi. 

MAHKEMEYE VERECEK

Yeşim Salkım gibi Seren Serengil’in de ‘Şu Türkiye’ye senin o gerçek yüzünü göstermeye ama Allah o kadar büyük ki benim bir çaba sarfetmeme gerek kalmıyor’ sözleriyle sözleriyle kendisine yüklenmesi üzerine daha fazla dayanamayan Gülben Ergen ise artık hukuk yoluna başvuracağını söyledi. Ergen, ‘Çok üzülüyorum. Ayıp, bitmeyen bir dedimdi, dediydi. Bu kadarı da çok fazla artık. 26 yıldan beri ilk kez hiç tercih etmediğim halde hukuktan başka bir seçenek kalmadı’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X