Hey gidi günler!

Bursasporlu eski teknik adam ve futbolcular Atatürk Stadı’nda son kez bir araya geldi Anlamlı günde eski öğrencilerini yalnız bırakmayan ve OLAY Spor’un sorularını yanıtlayan Yılmaz Vural, “Biz göreve geldiğimizde kulüp hep zor durumdaydı. O tablolarda gö

Hey gidi günler!

Beytullah SÜAT

Yıkımı devam eden Atatürk Stadı’nda dün anlamlı bir organizasyon vardı. Yeşil beyazlı kulübe hizmet etmiş eski teknik adam ve futbolcular emektar stadyumda son kez bir araya geldi. Yılmaz Vural, Vahit Doğan, Vahap Çeki, Beyhan Çalışkan, Erdinç Kayan, Selim Özer. Mehmet Tezcan, Erkan Özbey, Okan Yılmaz, İlhan Var, Ümit Şengül, Ahmet Kılıç, Fatih Çayla, Menajer Süha Sidal ile yeşil beyazlı kulübe hizmet etmiş birçok isim ve taraftarlar Atatürk Stadı’nda anıları yadetti. Bursaspor’da 3 dönem görev yapan Yılmaz Vural ise Olay Spor’a çarpıcı açıklamalar yaptı. Yeşil beyazlı kulüpte hep zor dönemde görev aldığını belirten tecrübeli teknik adam şöyle konuştu:

PARAYI BULUNCA UNUTULDUM

“Bursaspor’un yeri bizim gönlümüzde her zaman ayrı. Bu stadyumdaki anıların hiçbiri unutulmaz. Biz göreve geldiğimiz vakit Bursaspor hep zor durumdaydı. O tablolarda görev yapmaya çalıştık. Parayı bulunca ise beni unuttular. Burada anılarda kalacak o kadar maç var ki. İbrahim Yazıcı, Orhan Özselek ve Recep Günay dönemlerinde görev yaptım Bursaspor’da. Hakan Şükür’ü Adapazarı’nda getirdiğim vakit rahmetli İbrahim Yazıcı bana ‘Bu yaşta bir çoçuğa bu kadar para verilir mi?’ demişti.”

OKAN’I SANTRAFOR YAPTIK

“Israr ettik ve aldık. Okan Yılmaz benim döneminde savunmanın sağında oynuyordu. Baktık golcülük özellikleri var santrfor yaptık. 3 dönem gol krallığı yaşadı. Bursaspor’da görev yaptığım için kendimi hep şanslı hissettim. Çünkü çok iyi dostluklar edindim. Burada kardeşlerimizin hepsiyle görüşüyoruz. Bursa’yla benim bağım hiç kopmadı. Atatürk Stadı’nda ne unutulmaz Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş maçları oynadık. Hatırlıyorum bir Galatasaray maçında rakibi yarı sahasından çıkarmamıştık. Devreye 2-0 yenik girdiğimiz ve Erhan’ın golleriyle 3-2 kazandığımız Fenerbahçe mücadelesi ise hala hafızalarımızda.” 

 

Zemin hala oynamaya elverişli

 

Atatürk Stadı’na veda gününde yeşil beyazlı takımda forma giymiş Erkan Özbey, Okan Yılmaz ve İlhan Var da açıklamalarda bulundu. Bursaspor’da 3 kez gol krallığı yaşayan Okan, “Görüyorsunuz zemin hala maç oynamaya elverişli. Burada çok güzel anılarım var. Bursa için burasının hiç bir zaman unutulacağını zannetmiyorum” dedi. Bursaspor’da uzun süre forma giyen Erkan Özbey ise “Biz Bursaspor’da futbolcu olduk. Gözümüzü burada açtık. Tabii ki anılar canlanıyor. İnanıyorum ki Bursaspor yeni mabedinden de adından her zaman söz ettirecektir” diye konuştu. İlhan Var’da bir dönem Bursaspor’da forma giydiğ için kendisini her zaman şanslı hisettiğini söyledi.

 

Fotoğraf: Erkan SAĞLIK

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X