Hey gidi Pinto!

Bir dönem Bursaspor’un yıldızı olan Şilili futbolcu, pazartesi günü Atatürk Stadı’na rakip olarak çıkacak.

Hey gidi Pinto!

Pazartesi günkü Bursaspor-Eskişehirspor karşılaşması bazı futbolcular açısından oldukça farklı anlamlar taşıyor. Bu isimlerin başında ise Sebastian Pinto geliyor. 

13 Ocak 2012’de O’Higgins takımından Bursaspor’a transfer olan ve kısa zamanda gösterdiği performans ve attığı gollerle gönüllerde taht kuran Sebastian Pinto, özellikle Pablo Martin Batalla’yla oldukça iyi bir ikili oluşturmuştu. Yeşil beyazlı formayla 65 maça çıkan ve 30 gol kaybeden tecrübeli futbolcu ardından düşüşe geçmiş ve Bursaspor’dan ayrılmıştı. 

TİMSAH’TA TEK İSİM

Pinto, Bursaspor’un ardından Kolombiya ekiplerinden Millonarios ve eski takımı O’Higgins’de futbol oynadı. Bu sezon başı Eskişehirspor’la anlaşan golcü oyuncu pazartesi günü Atatürk Stadı’nda Bursaspor’a ilk kez rakip olacak. Kırmızı siyahlı formayla ligde şuana kadar 2 maçta forma giyen Şilili futbolcu 64 dakika şans bulabildi. 

Pinto, Eskişehirspor’un önceki gün kupada İskenderunspor’la oynadığı karşılaşmada ise 90 dakika sahada kaldı. Bursaspor’da ise daha önce Eskişehirspor forması giymiş olan tek isim Cristobal Jorquera…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X