Heyecan dindi

Bursalı Onur Kırayoğlu’nun kurduğu Magnum Motorsport, Sinop’ta düzenlenen Off-Road Trial Şampiyonası 3. ayağında kürsüye çıkmayı başardı.

Heyecan dindi

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Off-Road Trial Şampiyonası’nın 3. Ayak Yarışları geçtiğimiz günlerde Sinop’ta gerçekleşti. Sinop Valiliği ve Sinop Belediyesi’nin katkıları ile düzenlenen organizasyon büyük heyecana sahne oldu. 9 takım 18 araç ve 36 sporcunun katıldığı yarışta birinci Texxoff olurken, Magnum Motorsport üçüncülük kürsüsüne çıkmayı başardı. Zorlu parkurda ekipler zorlu anlar yaşarlarken, kürsü mücadelesi heyecana sahne oldu. 18 ilden gelen ve 4’er sporcudan oluşan ekiplerin zorlu mücadelesine izleyiciler de yoğun ilgi gösterdi.

ÇOK EMEK HARCADIK

Birincinin Texxoff, ikincinin AVC-AVT Team olduğu yarışta üçüncülük kupasını kazanan Magnum Motorsport takımı pilotları Onur Kırayoğlu, İhsan Pekayla, Umut Bayrak ve Halil İbrahim Yeşilselvi ödül sevincini taraftarlarıyla paylaştı. Takım kurucusu Bursalı Onur Kırayoğlu, “Uzun süreli hazırlıklarımız oldu çok emek harcadık ve güzel bir sonuç elde ettik. Bundan sonraki yarışlarda da yine güzel başarılar kazanacağımıza inancımız tam. Başta Bursa’dan olmak üzere buralara kadar gelip bizi destekleyen ve gururumuzu paylaşan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X