Heyecan dorukta

Bursa Cup ITF Kadınlar Turnuvası’nda ana tablo maçları start aldı. 12 Temmuz’da sona erecek 50 bin dolar ödüllü organizasyonda başarılı sporcuların mücadelesi keyif veriyor.

Heyecan dorukta

RECAİ UYSAL 

İstanbul Cup’ın ardından Türk tenisinin 2015 yılındaki en önemli bayanlar turnuvası olma özelliğini taşıyan Bursa Cup ITF Kadınlar Turnuvası’nda anatablo maçları start aldı. 

PodyumPark Podyum Tenis Kulübü’nde Nilüfer Belediyesi destekleriyle start alan ve 4 günü tamamlanan organizasyonda büyük heyecan yaşanıyor. PodyumPark PodyumTenis Kulübü’nde düzenlenen 50 bin dolar toplam ödüllü turnuvada sporcular toprak zeminde mücadele ederlerken, birbirinden keyifli maçlar ortaya çıkıyor.

12 TEMMUZ’DA BİTECEK

Türkiye’nin en iyi raketlerinin yanı sıra dünya sıralamasında üst sıralara gelmiş birçok oyuncunun da yer aldığı turnuvada heyecan 12 Temmuz’da sona erecek. 

11 Temmuz’da çiftler finali, 12 Temmuz’da da tekler finalinin yaşanacağı organizasyonda milli tenisçiler Çağla Büyükakçay, İpek Soylu, Pemra Özgen, Melis Sezer, Başak Eraydın ve Ayla Aksu da mücadelelerine ana tablodan başlayacak.

ONUR DUYDUK

Zorlu geçen eleme maçlarından sonra anatablo oyuncularıyla PodyumTenis’te tanışma ve kaynaşma partisi gerçekleştirildi. Tanışma partisine katılan Nilüfer Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler  Müdürü Berhan Soner, Nilüfer Belediyesi’nin böyle bir turnuvaya ev sahipliği yapmaktan onur duyduğunu söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X