Heyecan kaldığı yerden

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden ekiplerin yer aldığı Federasyon Kupası’nda Bursaspor ve Finalspor, bir günlük aranın ardından yeniden sahneye çıkıyor.

Heyecan kaldığı yerden

Antalya’da devam eden ve Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden ekiplerin yer aldığı Federasyon Kupası’nda 4. maçlar bugün oynanacak. 

18 takımın 3 grupta mücadele ettiği organizasyonda ilk 3 maçından galibiyet çıkaran Bursaspor Durmazlar ile henüz galibiyete ulaşamayan Finalspor da 4. maçlarını bugün oynayacak. 

Dün ekiplerin dinlendiği organizasyonda C Grubu’nda Eskişehir Basket, Düzce Belediyespor ve Petkimspor’u mağlup ederek ilk 2 için büyük avantaj elde eden Bursaspor Durmazlar, bugün Türk Telekom ile karşı karşıya gelecek. Antalya Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’te başlayacak.

FİNAL SİFTAH PEŞİNDE

B Grubu’nda Akhisar Belediyespor, Acıbadem Üniversitesi ile İstanbulspor Beylikdüzü’ne mağlup olmaktan kurtulamayan Finalspor ise bugün Sakarya Büyükşehir Belediyespor’la karşılaşacak. Akdeniz Üniversitesi Gazi Mustafa Kemal Spor Salonu’ndaki mücadele saat 18.00’de başlayacak. Kupada yarın sona erecek ilk tur maçları sonunda gruplarında ilk 2’ye giren ekipler 6’lı Final Grubu’nda mücadele etmeye hak kazanacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X