Heyecan kasırgası!

İznik’te düzenlenen Enduro Motokros yarışları büyük heyecana sahne olurken, gözü kara kategorisinin birincisi İznikli Nazmi Malkoç oldu.

Heyecan kasırgası!

İznik Motosiklet Kulubü ve İznik Belediyesi’nin birlikte düzenlediği Enduro Motokros Yarışları, büyük heyecana sahne oldu.Nefes kesen yarışlar sonunda gözü kara kategorisinde İznikli Nazmi Malkoç, zorlu parkurda rakiplerini geride bırakarak birinciliği göğüsledi. Yağmurlu havaya rağmen 14 yarışmacının kıyasıya yarıştığı organizasyonu Kaymakam Ali Hamza Pehlivan ve Belediye Başkanı Osman Sargın’da izledi.İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, dereceye giren sporcuları tebrik ederken, dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi.

KÜRSÜYE ÇIKTILAR

Büyük heyecanın yaşandığı yarışta gözü kara kategorisinde Nazmi Malkoç’un ardından Murat Erşahin ikinci, Rafet Kardaş da üçüncü oldu. Toz koparan kategorisinde Savaş Doğan birincilik kürsüsüne çıkarken, Salih Serin ikinci, Nurdoğan Kuzu da üçüncü sırada yer aldı. Selçuk karagöz’ün ilk sırada yer aldığı sefte kategorisinde ise İbrahim Dayıoğlu ikincilik, Onur Ülker de üçüncülük kürsüsüne çıktı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X