‘Hiç acelemiz yok’

Hamza Hoca, transferde en doğru kararı vermek zorunda olduklarını söyledi.

‘Hiç acelemiz yok’

Antalya’da konuşan Hamzaoğlu, “İnce eleyip sık dokumamız lazım. Tam ihtiyacımız olanı en uygun şekilde almaya çalışacağız. Mevki olarak da orta saha, bek ve ileri uç düşünüyoruz. Hem forvet hem de kanat oynayabilen özellikte oyuncu bakıyoruz” dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Antalya kampında transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Hamzaoğlu, “Çalışmalarımız var ama çok acele etmek istemiyoruz. Önümüzde 20-25 günlük bir süreç var. En doğru kararı vermek zorundayız. Çünkü devre arasında transferlerinde, transfer yapmış olmak için yapamayız. O yüzden daha dikkatli ve ince eleyip sık dokumamız lazım. Tam ihtiyacımız olanı en uygun şekilde almaya çalışacağız. Ama isim istemeyin” diye konuştu.

ADVINCULA’YI DÜŞÜNÜYORUZ

Takımdan ayrılacak isimler olduğunu ifade eden Hamza Hoca “Gelen teklifleri değerlendiririz veya bizim kendi düşüncemizle gönderdiğimiz oyuncular olabilir ama şu anda hep beraberiz.” dedi. Kiralık sözleşmesi sona eren ancak takıma dönmeyen Luis Advincula’nın durumumun sorulması üzerine Hamzaoğlu şunları söyledi: “Rapor almış kendisi. Onunla da tekrar konuşacağız. Belki bu olaylardan dolayı çekinmiş olabilir ama konuşup gerçek nedenini öğrenmeye çalışacağız. Bizim oyuncumuz ve kadromuzda düşünüyoruz.”

İŞTE MEVKİLER

3 ya da 4 oyuncuyu kadrolarına katacaklarını ifade eden Hamzaoğlu, “Oldukça fazla sakatımız var. Mevki olarak da orta saha, bek ve ileri uç düşünüyoruz. Hem forvet hem de kanat oynayabilen özellikte oyuncu bakıyoruz. Söylediğim gibi acelemiz yok. Araştırmalarımız, görüşmelerimiz devam ediyor” diye konuştu. Hamza Hoca, sakatlıkları süren İsmail, Şamil ve Sivok’un da bugünden itibaren takıma katılmalarını beklediklerini belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X