Hiç böyle hayal etmemiştim

İnternet üzerinden yayınlanan bir talk show programına konuk olan sunucu Özlem Yıldız, özel hayatı hakkında samimi açıklamalar yaptı.

Hiç böyle hayal etmemiştim

EŞİMİ OĞLUM DEMİR SEÇECEK…

20 yaşındayken bugünleri böyle hayal etmediğini söyleyen Özlem Yıldız, ‘O zamanlar 3 çocuğunun olmasını ve eşinden ayrılmamış olmayı isterdim. Ben evliliğimin biteceğini hiç düşünmemiştim’ dedi. Çocuk istediği için yeniden evliliğe sıcak baktığını anlatan Yıldız, ‘Oğlum Demir, evleneceğin kişiyi ben seçeceğim özelliklerine bakmam lazım diyor’ diye konuştu.

HERKESİN ÖZELİNİ BİLİYORUM…

Sanat camiasının küçük olmasından dolayı herkesin birbirinin özelini bildiğini söyleyen Özlem Yıldız, ‘Piyasa küçük, herkesin her şeyi ortada. Daha dün 3 dedikodu duydum. Herkesin her şeyini bilirim’ dedi. Yaşının internette 36 yazdığını ancak 40 yaşında olduğunu vurgulayan Yıldız, yaşını göstermediğini ancak gerekirse estetik yaptırabileceğini söyledi.

ÇABUK KANIYORUM

İnsanlara çok çabuk kandığını belirten Özlem Yıldız, ‘Biraz gözünü aç diyorum kendime. Birde eğer evde kimse yoksa odamın kapısını kilitleyerek yatıyorum’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X