Hiç bu kadar az olmamıştı

Maraton ve kapalı kale arkası tribünleri cezalı olmasına rağmen açık kale arkası ve kapalı tribündeki taraftar sayısı yeşil beyazlı kulüpte daha önce görülmemiş düzeydeydi.

Hiç bu kadar az olmamıştı

Bursaspor ligin 21.haftasında 1-1 berabere kaldığı Çaykur Rizespor maçında taraftar desteğinden de mahrum kaldı. 

3-1 sona eren Gençlerbirliği karşılaşmasında özellikle hakem Hüseyin Göçek ve triosuna kullanılan kötü ve çirkin tezahürattan dolayı maraton ve kapalı arkası tribünleri ceza almıştı. 

Ayrıca o karşılaşmayı bu iki tribünde takip eden taraftarların kartları da Çaykur Rizespor maçı için bloke edilmişti. 

DAHA ÖNCE GÖRÜLMEDİ

Ancak gelin görün ki, bu iki tribün cezalı olmasına rağmen açık kale arkası ve kapalı tribünlerde de taraftar yok denecek kadar azdı. 1-1 sona eren mücadeleyi sadece ve sadece 569 biletli taraftar izledi. 

Bu rakam yeşil beyazlı kulüpte daha önce görülmemiş bir rakam. Bugüne kadar oynadığı hazırlık maçlarında bile 2-3 bin civarında taraftar toplayan Bursaspor’da tribünlerde bu derece boşluk olması şaşkınlık yarattı. 

CİMBOM MAÇI DA KAPALIYDI AMA!

Türk futbolunun genel sıkıntısı olan bu konuda sezon başından bu yana problem yaşayan Bursaspor’da yönetim kurulunun önümüzdeki maçlar için çareler aradığı bildirildi. 

36 bin 889 adet Passolig satan Bursaspor’da yine maraton ve kapalı kale arkası cezalı olmasına rağmen ilk haftadaki Galatasaray mücadelesini 5 bin, Beşiktaş randevusunu 6 bin 926, Eskişehirspor karşılaşmasını ise 3 bin 880 kişi takip etmişti. 

569 taraftarın izlediği Çaykur Rizespor maçı en az taraftar sayısı olarak kayıtlara geçti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X