Hiç horon tepen yunus gördünüz mü?

Bodrum’da deniz ortasında bulunan Yunus Parkı’ndaki bir yunus, Karadeniz sanatçısı Gökhan Uzunali’nin ‘Zor Sevda’ adlı türküsü her çaldığında, horon ritmiyle müziğe eşlik ediyor.

Hiç horon tepen yunus gördünüz mü?

Bir süre yunusun hareketlerini gözlemleyen park işletmesi çalışanları, konuyu Gökhan Uzunali’ye bildirdiler. Bodrum’a giden sanatçı Gökhan Uzunali’nin, yunusun Karadeniz türküsüne olan ilgisi karşısındaki şaşkınlığını anlattığı video Instagram ve Youtube’da izlenme rekoru kırdı.

HABERİN VIDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Geçtiğimiz aylarda Karadeniz’e Mektup isimli albümünü çıkaran Gökhan Uzunali, ilk klibini ‘Zor Sevda’ türküsüne çekmişti. Sanatçı, ikinci klibini Bodrum Yunus Parkı’nda çekmeye ve klibinde sevimli yunusu oynatmaya karar verdi.

Uzunali, yunusların dünyanın en akıllı hayvanları olduğunu belirterek, “Bu parkın sahibi babası gibi, ben de anası gibiyim. Beni de çok sever. Ona yemek veririm, hamsi veririm. Hamsiyi çok sever. Ona sen Karadenizli misin diyorum. Bana ‘he’ diyerek kafasını sallıyor. Yeni çıkardığımız albümde ‘Zor Sevda’ diye bir parça var, ne zaman burada çalsak ayağa kalkıp, kendi kendine horon oynamaya çalışıyor. Karadeniz müziği artık sadece Karadeniz kıyısında değil, Ege sahillerine de eşlik edecek sevgili yunus sayesinde” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X