‘Hiç kimseyi bedavaya salmam’

Başkan Ali Ay, kadroda düşünülmeyen isimlerin menajerlerine sert çıktı.

‘Hiç kimseyi bedavaya salmam’

Dzsudzsak, Sutter, Dany, Jorquera, Bakaye Traore ve Bekir Yılmaz’ın işini Bursaspor’u zarara uğratmadan halletmeye çalışan Ali Ay, Tomas Necid, Ricardo Faty ve Mert Günok’tan da takım bulmalarını istedi.

Transferin en hareketli takımlarından biri olan Bursaspor’da yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen isimlerle ilgili çalışmalar devam ediyor. Yüksek maliyetli ve verim alınamayan futbolcularla yollarını ayırmaya kararlı olan yeşil beyazlılar, menajerlerle temaslarını sıklaştırdı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’dan “Harun, Deniz, Batalla hariç kimin talibi varsa satabilirsiniz” onayı alan Başkan Ali Ay, Dzsudzsak, Sutter, Dany, Jorquera, Bakaye Traore ve Bekir Yılmaz’ın menajerleriyle görüştü.

TAKIM BULURSANIZ GİDİN

Bu isimlerden takım bulmalarını isteyen Başkan Ali Ay, menajerlere hiç kimseyi bedavaya göndermeyeceğini ifade ettiği öğrenildi. Birkaç menajerden, “Alacaklarımıza karşılık bonservisi verin” şeklinde ifadeler duyan Başkan Ay’ın bunu kesinlikle kabul etmediği ve gönderilecek isimlerin hepsinden bir bedel beklediği belirtildi. Ayrıca Tomas Necid, Ricardo Faty ve Mert Günok’un menajerlerine de haber yollayan Bursaspor yönetiminin bu isimlere de takım bulmaları durumunda ayrılabileceklerinin mesajını verdiği ifade edildi.

DZSUDZSAK ÜLKESİNE Mİ?

Bu arada büyük paralara transfer edilmesine karşı istenileni veremeyen ve tam bir hayal kırıklığı yaratan Balazs Dzsudzsak’a ülkesinden Videoton’un talip olduğu iddia edildi. Geçen sezon Macaristan Ligi’nde 2.sırada bulunan Videoton temsilcisinin tecrübeli futbolcunun son durumu hakkında bilgi toplattığı bildirildi. EURO 2016’da forma giyecek olan Balazs Dzsudzsak için Bursaspor yönetimi şampiyonayı bekleme kararı aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X