‘HİÇ’ ödüllerinde üçüncü yıl

Bursa Halkla İlişkiler Derneği tarafından üçüncüsü düzenlenecek olan “Halkla İlişkiler Çalışmaları – HİÇ) ödülleri, Bursa sınırlarını aşarak ulusal bir yarışmaya dönüşüyor.

‘HİÇ’ ödüllerinde üçüncü yıl

Bursa Halkla İlişkiler Derneği’nin (BHİD) 2013 yılında başlattığı ve bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan HİÇ ödülleri, Bursa sınırlarını aşarak ulusal bir yarışma haline geliyor. Almira Otel’de yapılan basın toplantısında konuşan BHİD Başkanı Serdar Ömeroğulları, “2013 yılında ilkini gerçekleştirdiğimiz HİÇ ödüllerine gösterilen ilgi ve alakanın ikinci yılında da artarak sürmesi, yarışmanın ulusal boyuta taşınması için ihtiyaç duyulan motivasyonu sağlamıştır. Bu yıl Bursa’dan hareketle iletişim profesyonellerinin taşıdığı bayrağı Türkiye’nin bütün illerine yayacağız. HİÇ ödüllerinin önümüzdeki yıllarda Türkiye’nin iletişim alanındaki en önemli unsurlarından biri haline geleceğine inancımız tamdır” dedi. 

Yarışmaya son müracaat tarihi 10 Nisan 2015 tarihinde başlarken, 21 Mayıs 2015 tarihinde de ödül töreni yapılacak. Yarışma, “kurumsal iletişim, kurum içi iletişim, kurumsal sosyal sorumluluk, sponsorluk iletişimi, sivil toplum kuruluşları ve kamu kuruluşları” dallarında yapılacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X