‘Hiçbir CHP’liye dokunamazlar’

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, “Bazı arkadaşlarımızın, ‘bu dokunulmazlık kalkarsa bizimkiler de cezaevine düşerse’ diye kaygıları var. Hiçbir babayiğit CHP’nin kılına dokunamaz, bir tane CHP’liye dokunurlarsa 12 milyon CHP’li ayağa kalkar” dedi.

‘Hiçbir CHP’liye dokunamazlar’

SEYİT GÜNDOĞAN

 

Bursa’ya gelen Tekin, İl Başkanlığı’nda partililerle buluştu. Düzenlediği basın toplantısında ülke gündemine yönelik açıklamalarda bulunan Tekin, dokunmazlıklarla ilgili tartışmalara değindi. Tekin, “2011 yılında bir siyasi parti milletvekili ile PKK’lıların kucaklaşması aynı manzaraydı. Sayın Cumhurbaşkanı fırtınalar kopartıyor o zaman başbakandı. Terör yasası var gereğini yapın sizi engelleyecek hiç bir şey yok. Yaptılar mı? Hayır. Şimdi gerekçeleri ne? Kamuoyunun algısını bir yerlere çekmenin meşguliyeti içindeler. Bizim bir kısım arkadaşların da şöyle kaygısı var, vay bu dokunulmazlık kalkarsa bizimkiler de cezaevine düşerse diye. Hiçbir babayiğit CHP’nin kılına dokunamaz, bir tane CHP’liye dokunurlarsa 12 milyon CHP’li ayağa kalkar hiç merak etmeyin. Nesine dokunacaksın kardeşim? Hırsızlık mı, yolsuzluk mu ve bakanlar kurulunda kumpas kurup devleti mi soymuş. Neyin hesabını veremyeceğiz” dedi. 

CHP VATAN İÇİN GÖREV ALMAYA HAZIR

Dış politikada çok ciddi sorunların bulunduğunun da altını çizen Tekin, “Cumhuriyet tarihinin hiçbir döneminde böyle bir manzarayla karşı karşıya kalmadık. IŞİD, leblebi atar gibi kendi coğrafyamıza bomba atarken bu terör örgütüyle mücadele etmek için hava sahamızı kullanamıyoruz. İncirlik hava sahasında 16 ülkenin uçakları uçarken benim ülkemin uçakları kalkamıyor. Ey AKP’liler bunları görün. Dış politika konusunda CHP vatan için ne yapılması gerekiyorsa her türlü göreve hazırdır” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X