‘Hiçbir endişem yok’

Hamza Hamzaoğlu, Başakşehir maçı öncesi hem taraftara hem de oyuncularına güveninin tam olduğunu söyledi.

‘Hiçbir endişem yok’

’40 bin seyircimizle güzel bir gün geçirelim’ diyen Bursaspor Teknik Direktörü, ‘Başakşehir maçından alacağımız sonuç bize bundan sonrası için yol gösterecek’ dedi. 

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Başakşehir maçı öncesi taraftar vurgusu yaparak, ‘İnşallah 40 bin seyircimizle güzel bir gün yaşarız’ dedi. Arkas Otomotiv’in İzmir Yolu üzerinde açılan yeni şubesini ziyaretinde OLAY Spor’un sorularını yanıtlayan Hamzaoğlu, ‘Zorlu bir maç bizi bekliyor. Fakat demokrasi açısından taraftarımızla bir arada olma fırsatı bulacağız. Bununla birlikte sahada futbolun güzel taraflarını sunmaya çalışacağız. Kendi sahamızda ilk sınavımız. Alacağımız sonuç bundan sonrası içinde bize yol gösterecek’ dedi. 

OTURMUŞ KADROSU VAR

Adanaspor galibiyetinin önemine de dikkat çeken tecrübeli teknik adam, “Bu bize ayrı bir güven kazandırdı. Başakşehir’i de yendiğimiz takrirde sonraki haftalara çok daha güvenli bir şekilde hazırlanmış olacağız. Rakibimiz yorgun da gelebilirler ancak çok maç oynamanın futbolcuları fazla yıpratacağını düşünmüyorum. Zaten gerekli dinlenme fırsatı bulacaklar. Karşımızda dirençli bir Başakşehir olacak. Rakibimizin geçen sezondan bu yana oturmuş bir kadrosu var. Oynadıkları maçlar da onlar için olumlu.” diye konuştu. 

“İNANCIM TAM”

Tribünlerin dolu olmasını beklediğini kaydeden Hamza Hamzaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: 

“Kendi sahamızda ilk maçımızda tribünlerde inşallah 40 bin kişinin olacağını düşünüyorum. Taraftarımız böyle güzel bir günde takımımızı ve anlamlı günde demokrasiyi yalnız bırakmayacaktır. Dostluğun pekiştiği günde keyifli bir maç oynayalım.”

Takımın son durumu hakkında da bilgi veren Hamzaoğlu, “Takım olduk bizim için önemli olan bu. Şu anda kadrodaki oyuncuların isteği, antrenmanlardaki uyumundan beni son derece memnun ediyor. İnşallah tüm sezon bu ortamı koruruz. İnşallah sonuçlar da bize yardımcı olur ve güzel bir sezon geçiririz” şeklinde konuştu.

ARKAS’A FORMA HEDİYE ETTİ

Arkas Otomotiv’in İzmir Yolu üzerinde açılan yeni şubesini ziyaret eden Hamzaoğlu, burada Volvo’nun yeni çıkan modelini de inceleyen Hamza Hamzaoğlu ve eşi Nergis Hamzaoğlu’na, Arkas Otomotiv Şube Müdürü Emrah Babir ve Volvo Car Türkiye Genel Müdürü Frank Versaevel eşlik etti. Hamzaoğlu, ayrıca Versaevel’e imzaladığı Bursaspor forması hediye etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X