Hijyen eğitimleri devam ediyor

İnegöl Halk Eğitimi Merkezi’nde hijyen eğitimleri devam ediyor. HEM Müdürü Burhanettin Özdemir, 2015 yılında 2 bin kişiye bu eğitimi verdiklerini söyledi.

Hijyen eğitimleri devam ediyor

SADULLAH ORGAN

 

2013 yılından beri işletmelerde hijyen yönetmeliğine göre 8 saatlik bir kurs verdiklerini belirten HEM Müdürü Burhanettin Özdemir, “Bu konuda sorumlulukları yerine getirmesi gereken işletmeler, bu belgeleri alması gerekiyor. Son olarak da İnegöl’de köftecilere yönelik hijyen kurslarımız yoğunlaştı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı kreşlerde de bu kurslarımızı yoğunlaştırdık. Bu anlamda bize düşen sorumluluğu yerine getirmeye çalışıyoruz. Halk Eğitim Müdürlüğümüz’e müracaat edildiği zaman sayı yeterli olmazsa merkezimizde bu eğitimi veriyoruz. 15’in üzerinde çalışanı olan yerlerde de çalışanlarının müsait olduğu saatlerde bu kursları veriyoruz. Bu sayede hizmeti devam ettiriyoruz. 2016 yılında da bu eğitimleri vermeye devam edeceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X