‘Hikayesi olanlardan etkileniyorum’

Kelebeğin Dünyası’na konuk olan ünlü tasarımcı Gamze Saraçoğlu, Yeşim Tekstil’de, kadınlara rol model olacak başarı hikayesini ve moda yolculuğundaki bilgi ve tecrübelerini paylaştı.

‘Hikayesi olanlardan etkileniyorum’

Saraçoğlu’nun, Yeşim Tekstil Kadın ve Çocuk Kulübü’nün Uludağ Soroptimist Kulübü ile birlikte hayata geçirdiği Kelebeğin Dünyası’ndaki söyleşisi, büyük bir ilgiyle karşılandı.

Etkinliğe, Yeşim çalışanlarının yanı sıra Uludağ Soroptimist Kulübü üyeleri ve Uludağ Üniversitesi İnegöl Tasarım Meslek Yüksek Okulu Tekstil öğrencileri de katıldı. 

Söyleşi, 25 Kasım 10 Aralık tarihleri arasında Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’ne dikkat çeken ve bu doğrultuda Kelebeğin Dünyası olarak turuncu etkinlikler yaparak farkındalık yaratmak istediklerini söyleyen Yeşim Tekstil Kurumsal İletişim Müdürü Dilek Cesur’un açılış konuşmasıyla başladı. 

Koleksiyonlarını hazırlarken genelde ilham kaynaklarını adreslendiremediğini vurgulayan Saraçoğlu, “Her an, her şey ilham verebiliyor. Fakat sokaklar ve özellikle de hikayesi olan insanlardan etkileniyorum. Tasarımlarımı giyen kişilerin içinde kendini rahat, konforlu ve mutlu hissetmelerini önemsiyorum” dedi. 

Saraçoğlu kendi koleksiyonlarının trendlere bağlı kalmadığına da dikkat çekti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X