Hikmet Karaman’dan Batalla’ya övgü

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Bursaspor’un Arjantinli yıldızı Pablo Batalla’nın Bursa için bir sembol olduğunu belirterek, “Karakterli ve adam gibi adam. Geçen hafta attığı gol de klasını ortaya koyuyor.’dedi.

Hikmet Karaman’dan Batalla’ya övgü

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında yarın deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor, dün geldiği Bursa’da hazırlıklarını Bursa Atatürk Stadyumu’nda yaptığı antrenmanla sürdürdü.

 

2012-2013 sezonunda bir süre çalıştırdığı yeşil-beyazlı takımın lige istikrarlı olarak giremediğini belirten Karaman, “İniş çıkışı her takım yaşıyor. İyi bir maç olacağını düşünüyorum. İki ayakta koşan takımız. Fazla maç oynamak avantaj ve dezavantaj olabiliyor. İyi bir maç çıkarmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

‘BATALLA BURSA’DA BİR SEMBOL’

Bursaspor’un Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla’nın performansını da değerlendiren deneyimli teknik adam, “Ben buradan ayrılırken Batalla teşekkür ederek uğurladı. Türklerin tabiriyle ‘hakkınızı helal edin’ dedi. Karakterli ve adam gibi adam. Batalla Bursa’da bir sembol. Geçen hafta attığı gol de klasını ortaya koyuyor” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X