Hikmet Şahin Köprülü Kavşağı mayısta açılıyor

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, 4 ay önce temeli atılan köprülü kavşakta incelemelerde bulunan Bursa Valisi Münir Karaloğlu, kavşağın üst kısmı olan Bursa-Ankara istikametinin mayıs ayının ilk haftası hizmete gireceğini bildirdi.

Hikmet Şahin Köprülü Kavşağı mayısta açılıyor

İnegöl’e gelen Bursa Valisi Münir Karaoğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile beraber inşaatı devam eden Hikmet Şahin OSB Köprülü Kavşağı’nda incelemelerde bulundu.

Müteahhit firma yetkilileri ile Karayolları Bölge Müdürlüğü görevlilerinden kavşak hakkında bilgi alan Karaloğlu, “İnegöl ilçemizde 1 Aralık tarihinde temelini attığımız ve mehrum Hikmet Şahin’in adını verdiğimiz kavşak inşaatı süratle devam ediyor. İnşallah planladığımız gibi bir ay zarfında kavşağı üst tarafı, Ankara-Bursa istikametine olan kısmı açılmış olacak. Şehirle sanayiyi bağlayan kolu da hemen açıp hizmete sokacağız. Tali kollardaki çalışmalar da gördüğünüz gibi süratle devam ediyor. Ben Karayolları Bölge Müdürlüğüne, müteahhide, İnegöl Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. Projede hiçbir aksama yok. Gayet iyi, planladığı gibi devam ediyor. İnşallah bittiğinde hem şehre girerken güzel bir intiba oluşturacak, hem de bu kavşak sanayi kavşağı olduğu için yoğun bir kavşaktı, burada araçların durması, kalkması, beklemesi sona erecek” dedi.

Kamulaştırma hariç 17 milyon TL harcanağını anlatan Karaloğlu, “Trafikteki durup kalkmalar, hava kirliliği olduğu olumsuzlara baktığınızda, harcadığımız paranın çok fazla olmadığını görürsünüz. Ben emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ulaştırma Bakanlığı’ndan destek alınmasını sağlayan değerli vekilimize de teşekkür ediyorum. Mayıs ayının ilk haftasında üst kısmı açacağız. İnşallah 10 Mayıs’ta beraber buradan geçeriz” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X